петък, 3 февруари 2017 г.

Една от най-добрите възможности да инвестираме!

На кратко да представя за какво става на въпрос:
- Проектът представлява изграждане на Еко Паркове в цял свят от които хората ще могат да се предвижват както в самите градове така и от град до град чрез средствата които ще предлагат тези Еко паркове. Те ще бъдат под формата на влакчета,които ще се движат по релси над земята,както и кабинки движещи се по кабели снабдени дори и с интернет.Очаква се проекта да донесе голям успех поради замисъла и удобствата, които ще предостави на хората без да изпадат в задръствания,да стигат бързо от точка до точка и т.н. Тези влакчета ще бъдат високоскоростни и това спестява време на хората,а както знаете времето е най-ценно!

Побързайте защото броя на акциите е ограничен!


 Заложи на сигурното с този проект на световен мащаб. Един от най-големите иновативни проекти,който те първа ще бъде осъществен!
Не пропускай шанса да закупиш акции,които в момента се разпродават на под 1 цент,защото в момента в който се разпродадат всичките,цената на всяка една акция ще добие стойност от 1$ и това е едва началото,а също така ще можете да се сдобиете с такива само ако някой продава от неговите!Представете си след време колко би струвала една такава акция? Може би 100$-200$ , а кой знае може да стане 1000$ или повече.А след като се осъществи проекта спрямо броя на притежаваните акции Вие ще получавате дивиденти,ако решите да задържите акциите си или част от тях.В момента акциите се разпродават на безценица и причината за това е, че компанията набира инвеститори чрез които да може да осъществи проекта.Не пропускайте шанса и се снабдете с акции дори да са малко след време може да Ви донесат прилични пасивни доходи без да правите нищо. При всички положения си струва да се изпробва тази инвестиция,заради добре измисления план на действие в реалния свят и голямата печалба която може да Ви донесе този проект буквално от нищо.. :)
Все пак винаги има някакъв минимален риск както е с всяко едно нещо,затова всеки си има глава на раменете и сам може да решава за себе си!



Един прост пример:

Купувате си пакет от 50$ (това е минималния пакет акции)
за тези 50$ Вие получавате 2250 акции
след разпродажбата на всички акции,когато минималната стойност на всяка акция стане 1$ Вие ще имате 2250$,след осъществяването на проекта цената на всяка една акция ще продължава да расте,но вие разбира се може да продадете част от тях или всичките ако решите,но не Ви съветвам да го правите. :)

                   Информация за SkyWay

Главният офис на компанията се намира в град Минск,а самата компания е регистрирана по Британското законодателство. През 2016-та година е стартирано изграждането на няколко от Еко парковете в Германия.
Няма да задълбавам прекалено много,главната цел е да ви представя инвестицията.

За тези, които искат да се регистрират могат да го направят през този линк:http://rsw-systems.com/?r=140341

а от тук може да видите как става и самата регистрация: https://www.youtube.com/watch?v=U-AdeZ6YOI0&list=PLBdLN0ptMRx29rsNO_AqumFSgJ0VM-aBE&index=45&t=1s

Няма коментари:

Публикуване на коментар